Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Карівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04370610) був реорганізований і увійшов до складу Белзької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Турнір дитячих футбольних команд

          В неділю 5 серпня 2018 року в с.Карів за ініціативи Віктора Турія, за підтримки голови Карівської сільської ради Мирослава Кінаса та місцевих активістів, за спонсорства ТМ «Львівська пивоварня» та ТМ «Лімо», на стадіоні с.Карів відбувся футбольний турнір, в якому прийняли участь дитячі футбольні команди м.Червоноград, м.Угнів, м.Белз, с.Карів, с.Домашів та інш.

         Турнір став яскравою подією в спортивному житті не тільки нашого села, але й усього району.

         Юні футболісти показали прекрасні спортивні здібності, подарували вболівальникам гострі футбольні емоції та прекрасні голи, а для себе - отримали від турніру корисний досвід та заряд позитиву! По завершенні турніру футболісти були нагороджені медалями та нагодовані турботливими мамами приймаючої сторони. Напої надані ТМ «Львівська пивоварня, а морозиво – ТМ «Лімо».  

         Особлива подяка Н.Малець, О.Кот, М.Черняк, які приготували смачний обід та накормили усіх учасників та гостей турніру.

         Наступне спортивне свято відбудеться 28.08.2018 року.

         Запрошуємо усіх на стадіон, а активістів - до участі в організації турніру.

Кілька слів про Футбольне свято.

Нещодавно відбулося святкування Дня села Карів. Всім надовго запам’ятається чудово організований концерт в приміщенні Карівського Народного дому, у програмі якого були урочисті виступи, українські народні та естрадні пісні, вірші власного написання та гумористичні сценки...

А уже наступної неділі, 5 серпня, місцевих жителів та гостей села Карова очікувало продовження святкувань на місцевому стадіоні.

Для найменших Карівчан та молоді навколишніх сіл місцеві активісти організували дитячий футбольний турнір, учасниками якого були дитячі команди ФК "Річки" Жовківського р-ну, ФК "Белз", ФК "Домашів", ФК "Хлівчани", ФК "Соколи"Карів та ДЮФК "Арсенал" Угнів, дві команди з Червонограду..

Це був перший футбольний турнір із серії «ДНІ ДОБРОСУСІДСТВА», який без усяких сумнівів претендує на звання одного з найкращих на Сокальщині! Тут вдалось реалізувати практично усі задуми і поєднати масовість, зацікавлення до спортивних змагань усіх бажаючих, а також участь у змаганнях багатьох спортивних шкіл.

Проведення цього турніру сприяло святковому настрою юних футболістів, а присутність на футбольних полях місцевого стадіону таких команд як ФК "Рочин" Соснівка, ДЮСШ-1, м.Червоноград показало юним футболістам до чого потрібно прагнути!  Для місцевих дітей можливість участі в подібних змаганнях безперечно стане прекрасним стимулом більше часу тренуватись на футбольному полі, працювати над собою, бути дисциплінованішими та наполегливішими, отримувати корисний досвід у змаганнях високого рівня.

Дуже добре проявили себе такі юні футболісти:

-  Андрій Хахула (Карів),

- Назар Голко (Хлівчани),

- Володимир Янчук (Угнів),

- Владислав Крутий (м.Белз),

- Владислав Павленко, Максим Дубецький (м.Червоноград),

- Остап Ярема (Річки),

- Володимир Гузар (Домашів).

Учасники змагань вдячні тренерам дитячих команд: Миколі Русину (Хлівчани), Наталії Кожушко ( м.Белз), Павлові Холяві (Річки), Володимиру Сементуху та Миколі Степановому (м.Червоноград) за працю і вагомий внесок у розвиток дитячого футболу та підтримку дитячих команд нашого району.

Тож будемо сподіватися що "Літо з футболом" надасть сил молоді на активні заняття спортом та змістовне проведення свого дозвілля, а налагоджена співпраця спонукатиме юних футболістів удосконалювати та піднімати свою майстерність. Приємно було спостерігати , що за кожним разом бажаючих прийняти участь в громадському житті села Карів, стає все більше і більше!

До підтримки організвції наших змагань долучились як відомі торгові марки України («Лімо», «Львівська півоварня»), так і місцеві жителі: працівники дитячого садочку села Карів, Карівської сільської школи, приватні підприємці Василь Вусик і Михайло Костів, фермер Роман Ванько, голова сільської ради Мирослав Кінас.

Чекайте наших нових футбольних подій та беріть участь у наших наступних змаганнях!

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *